På väg, Räkan!

räkans pkt
Jag fick hjälp av en kollega att skriva din adressetikett, Räkan, och så lämnade vi Tasseripaketet till PostKatten, så nu är det på väg till dig!

Kollegan och några kompisar blev räddade ur en trång bur hos Myrorna, och ska nu adopteras ut till nya hem:
IMG_8899
De ser lite spända och nervösa ut, men kommer nog snart att förstå att det finns någon som kan älska var och en av dem – precis som det är för vanliga katter också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “På väg, Räkan!”

  1. Ååååå va’ jag skall hålla utkik efter postkatten och tvinga matte att gå å kolla brevlådan flera ggr per dag, den ligger låååångt från vårt hus, hihi!!
    Jag å Sven ska börja samla morrhår i den där ’burken’ som finns med i vinsten En kompis till min matte har samlat morrisar i många år och har ÖVER 600 st!!!!
    Tasskram å nospuss från Räkan
    ps. Tur att du räddade de där sötnosarna från det trista livet i en affär :-)!

    1. Mjau, vi har en driva morrhår i en burk ”nånstans” ehm suck… För när vi flyttade i september så åkte en del saker ned i burkar som fortfarande inte åter vänt. De är i ouppackat limbo kan man säga… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *