Det märks att det är den första riktigt varma dagen på våren…

Det är rekordlågt med besök på blogg och FB-sidor… Alla är istället ute och njuter av den ljumma soliga dagen, andas in pollenfylld försommarluft och drömmer om den Riktiga Sommaren…
varningsskylt
Snart behövs varningsskyltar för allt och alla som rör sig i vild våryra!

Å vad jag längtar till Landet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *