Tack till Sörens givare och klappare!

sf
Det kom en peng till vår katthjälparkassa i SnuffeFonden idag, precis i rätta sekunden!
Den gick omgående iväg till en behövande kisse…
Varmt tack till alla er som klappar och lägger slantar i Sörens bössa!!!
Det är NI som räddar liv!
 

Och tack Sören, Nalle, Lasse och Four Friends som styrt den slanten till SnuffeFonden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack till Sörens givare och klappare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *