Min balkongspanarplats

IMG_8835
Härifrån har jag koll på det mesta – ute på balkongen blåser nämlligen stormbyar och allt fladdrar iväg… Min liggplats ger full koll, och det är STIL på den! *fniss*
IMG_8832

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min balkongspanarplats”

    1. Mjau kvällspromenaden med husse, matte, Nova och Stora matte var det bästa av allt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *