Hur hittar jag kontakt med Gabriella?

006-614x461-custom2Gabriella Rapp hade en mysig monter med egendesignade kattsaker på Scandinavian Winner i Norrköping förra året och jag fick hennes visitkort, men har tappat bort det!
Och hittar henne inte på internet, någon som vet var Gabriella finns? Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hur hittar jag kontakt med Gabriella?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *