Jag har INTE glömt Tasseriet…

whiskers
Ursäkta men det är bara lite fullt upp med annat just nu!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag har INTE glömt Tasseriet…”

  1. Det tror vi inte heller att du har gjort – glömt Tasseriet alltså – e de någon som har ordning på saker å ting å Tasserier så e de ju du Wikki!

    Jamarsöt bild – e det månne en miniWikki!?
    Nosbuffar

    1. Mjau, nån sorts mini är det…. Och nu är frågan till Tasseriet postad! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *