Ett förtroende att förvalta…

IMG_8184
Av vår vän Vendela har jag fått förtroendet att även hitta nya hem till hela 14 stycken av hennes vackra textila konstverk, alla med katter naturligtvis!
IMG_8189
Verken kommer att visas nu under lördag och söndag på kattutställningen här i Örebro, och meningen är att varje tygtavla ska finna vägen till en ny ägares hjärta, och samtidigt inbringa en slant till hjälp för hemlösa katter!
IMG_8197
Tack Vendela! Jag och mattarna ska göra vårt bästa för att hitta bra adoptivmattar eller hussar till alla dessa tavelkatter också! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett förtroende att förvalta…”

    1. Vi har placerat röda prickar på de som är sålda precis som på en riktig konstutställning! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *