Pucko Winberg, du är saknad

Slumpens kompis hittekatten Pucko har omkommit i trafiken…
pucko
Ibland får vi låna en ängel
Ibland lånar ängeln dig
för att få bo hos dig en tid
Ibland…

Ibland kan man bära sin ängel
Ibland sluten i ens famn
Ibland har ängeln svans
Ibland…

Ibland bär den ängeln päls
Ibland stannar ängeln rätt länge
Men änglar är givna att vandra
tillbaka till änglars bo
och vila med andra änglar
som kommit till himlens ro

Ibland…
Ibland får vi låna en ängel
Ibland måste änglar gå

Dock, ibland….
Ibland kan du höra en viskning
Ibland höra spinnandets sång
Ibland tassar ängeln så nära
och leker mjukt med ditt hår
Änglar är lyckliga så!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Pucko Winberg, du är saknad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *