Heja husse, du är bäst!

Vi har saknat husse alldeles förfärligt de senaste dagarna, för han har varit uppåt huvudstaden någonstans på viktig jobb-kurs! Men idag har vi gnagt på klorna av nervositet för husse skulle förståss ha slutprov på kursen, innan han får åka hem…
sväva
Om Nova kunde sväva av lycka så skulle det se ut så här!
Slutprovet var på 20 frågor och av 20 möjliga hade husse 20 rätt!
Mjau, nu är han på väg åter till oss!!!

PS. Mjau, matte har också längtat!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Heja husse, du är bäst!”

  1. Duktig husse, grattis! min husse ska också gå i skolan snart. Matte går ofta men inte så länge. Undrar vad de ska bli, klokare kanske*funderar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *