Morr om morgonen

Det här var första känslan igår morse, när min blogg inte fungerade:
image
Hade någon norpat den och gömt den? Burit bort den som en tappad leksak?
Sedan försökte jag lösa problemet, och då kände jag mig så här:

Out of control! Det var inte möjligt att nå supporten ens!
Resten av dagen, när jag ville blogga, fick jag använda kompromissande protes-lösningar:
(via fantasticallyweirdshit:youtube)
Livet UTAN blogg blir snabbt komplicerat!!! I alla fall om man är Wikki Bloggkatt!
Världen blir ju… Upp och ned!

Jag ska nu ta ett allvarligt snack med matte om att få en annan plats för bloggen.
För de senaste veckorna har allt trasslande fått mig att må så här:

Jag som annars är en väldigt fridsam katt! Så nu hoppas jag också att SupportKatten verkligen upenbarar sig och tar tag i problemen:

Som katt måste man ju vara trygg i sitt datoranvändande:

Annars ska jag skicka de TUFFA KATTERNa på er! Morr!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Morr om morgonen”

  1. Vi håller alla tassarna för att det blir ordning med bloggen igen och att de lagar felen som gör att det strular. För det blir ju så konstigt när vi inte kan kika in här som vi brukar, hela dagen blir lixom fel…. Vi är helt enkelt Wikki-beroende. 🙂
    *nosbuffar*

  2. Jag själv har ju bloggat mycket här inne på metro men tröttnat rejält nu när det har strulat så ini nordens mycket dom senaste månaderna så jag har bytt till min andra blogg inne på blogger som Google har. Kan rekommendera den till dig för där inne mig veterligen aldrig strulat och jag har alltid kommit in på den bloggen.
    Dagens inlägg du skrivit var himla roligt med så passande bilder till ang. metrobloggens strul.
    Ha en trevlig helg..

    1. Mjau, vi hoppas det! Matte skulle lägga över bloggen en gång förut på wikki.se och det kraschade nåt så det inte gick… Lite förvirrande! Man vill ju inte heller att nåt ska försvinna av alla mina tusentals inlägg! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *