Vad är en kattsak egentligen?!

hög
Det har lasset med kattonger har kommit till matte och husse. De innehöll inte en endaste liten kattleksak eller kattgodis, bara böcker och människosaker. Men vad spelar det för roll?!! Jag fick ju det bästa i hela sändningen: Kattongerna!!! INGET slår en bra kattong!!!
ask

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *