Ett steg åt rätt håll…

nt
Det är med lättnad jag ser hur det ordnar upp sig för katthem efter katthem! Året 2013 kan annars summeras som det år då det ”skorpade ihop sig rejält” för många katthem:
– Södertälje Katthem fick flytta
– Norrtälje Katthem fick strida för sin verksamhet
– Kattstallet i Åkeshov blev uppsagda
– Stockholms Katthem sökte nya lokaler

Men Södertälje katthem hittade fantastiskt fina lokaler och kunde flytta till ett otroligt fräscht och praktiskt katthem i Weda, och Stockholms Katthem hittade rena drömläget för sitt nya katthem vid Anneberg i Nacka och nu är Norrtälje katthems kamp om tillståndet lönad med ett godkännande! Och för Kattstallets del finns nu en lokal nära Vällingby centrum som man hoppas kunna göra ett fint katthem av.

Var och en av dessa angelägna åtgärder kostar tid, pengar och kraft, och massor av engagemang från hela verksamhetsgrupperna kring katthemmen… Det är ett enormt arbete att planera och bygga ett katthem, och det kräver både kunskap och rätt entreprenörer – trots allt vill man ju ödsla så lite som möjligt av de behövande katternas medel till annat än katterna. Men samtidigt är det en investering som tryggar fortsatt katthjälp på ett bra sätt.

Så fortsätt bygga och utveckla katthemsvärlden, alla ni som jobbar för era lokala katthem! Min dröm är att en dag få se ett nytt stort och fint katthem skapas här i Örebro också!!! *höjd tass*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ett steg åt rätt håll…”

  1. Så skönt att det har löst sig för flera! Hoppas och tror att kattens status höjs och att flera få upp ögonen. SVEKATT och du är oerhört viktiga.Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *