Tack alla vänner som tittar in!

Med ödmjuk tacksamhet kastar jag ett kattöga på det gångna årets besöksstatistik per vecka:
besök per vecka 2013
Som mest har jag haft nästan 6000 gäster under en vecka, de veckor när bloggen krånglat ändå över 3000 besök! Helt ofatttbart att så många vill läsa det jag jamar!!! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack alla vänner som tittar in!”

  1. Det borde vara lag på att läsa Wikkis blogg. Här samlas alla viktiga saker som handlar om katter. Både nyheter och gamla visdomsjam från förr i tiden. Dina känsliga morrisar och din nos nosar upp det mesta av värde och dina vässade klor klöser ifrån när det behövs. Och det du gör för alla trasiga, hemlösa och misshandlade släktingar med hjälp av hittekattsbandet och dina insamlingar går inte att sätta jam på. Det är så stort!
    Du ska veta att du är värdefull Wikki! <3 <3 <3
    Gott Nytt År!

    1. Oj! Det var det finaste betyg jag fått! <3 <3 <3 Tack snälla underbara vänner! *rörd sniff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *