Julklapp från matte till katterna på katthemmet

Den här ska vi smyga ned med till dem! Den bautigaste leksaksmus jag sett!
IMG_20131219_224422
Fniss! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Julklapp från matte till katterna på katthemmet”

  1. MJAAAUUU-JAAAM!!!

    Den råttisen måste ha knaprat anabola steroider verkligen!!! Skulle inte vilja möta den o alla hans kompisar i en mörk gränd, rys-jam!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *