Äntligen är sängen klar!

bedMatte är en hejare på att sätta ihop möbler! *spinner* Vi tassade snabbt upp och beslagtog denna fina kattbädd! Var husse och matte ska sova är däremot lite otydligt! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen är sängen klar!”

    1. Det var en fin kattong som sängbitarna kom i, men den har burits till återvinningen, vi har nog med kattonger ändå, säger matte! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *