Sjunkande intresse?


Den mörkblå kurvan är decembers läsarsiffror. Rakt nedåtstigande kurva! *sniff* Jag som trodde att min och Hittekattsbandets Adventskalender skulle bli spinnande att följa?! Och få kurvan att peka uppåt dag för dag? Nu måste jag alltså borsta upp pälsen, vässa klorna och hitta på något för att kunna konKURRera med den pågående julmarknaden ute i verkligheten…….. Hmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Sjunkande intresse?”

 1. Måste vara fel.. men kan tänka oss att det är lite stök inför julen som kommer imellan. VI tycker i alla fall att det är en underbar kalender och följer den med stor spinning.Nosbuffar

  1. Kurr! Jag har felanmält på det enda ställe jag hittat om support men får ingen återkoppling som vanligt, suck. NosPuss Wikki

 2. Hej! Jag tror det har med att göra att det är många gånger svårt att komma in på din sida. Jag har fått testa flera gånger per dag för att komma in på sidan. Många kanske ger upp när dem har testat några gånger.

  *nosbuffar* från Doris och Molly

  1. Mjau, hoppas att det trasslet ger sig – det är så trist när vänner inte kommer fram! TassKram Wikki

 3. Vi tittar alltid in här minst tre-fyra gånger om dagen! *stampar med tassen* Annars riskerar man ju att missa en massa spinnande saker, inte minst vem som finns i varje dags lucka!

  Tass från Majsan, abbemissa.

 4. Här följer vi din blog o kalender varje dag. Kul att läsa om de olika katthjälpare som får ett välkommet bidrag 🙂

  Tack för tavelgåvan till vårt lokala Katthem!

  Förstår inte det där med julstress? Husse gjorde klart julgåvorna med en hjälpande tass från oss på en halvtimme nyss. Vem behöver prylar? Nu kan vi alla fira jul med gott samvete o fokusera på maten 😉

  Tassar Solise,Vilda,Elvan,Rosetta o jourmissen Aqua

  PS. En lite slant till ditt lokala KH o Hittekattsbandet fick vi med…..

  1. Slanten för tavlan bör nu vara på väg, märkt med ”Stinas tavla gm Wikki” och den är katthemmet väl värda! NosPuss Wikki
   PS. Vad kul det är att hjälpa varandra!

 5. Mycket märkligt!! Vi kollar flera ggr per dag! Din kalender e ju superbra! Det beror nog på att folk e lite ’hysteriska’ nu före jul med allt de ska hinna med. Tänk om de kunde sakta ned och sätta in pengar till ett katthem iställt för att köpa en massa onödiga julklappar!
  Tasskram från oss

  1. Mjau, det verkar som att flera andra har haft ”kontaktproblem” med min blogg, och själv har jag haft trassel att uppdatera inlägg och svara kommentarer. Om det beror på ovädret Sven (Döpt efter dig?) kan ju spekuleras i!?? TassKram Wikki
   PS Det där med att ge sina julklappspengar till ett katthem, det tycker jag är en jättebra idé!!! Kurr!

   1. Hihi, det e lite roligt att stormen blev döpt efter MIG! Sa till lillRäkan ’Du kommer aldrig att få en storm döpt efter dig för ditt namn finns inte som namnsdag’. Räkan ligger nu å surar! Ska gå å busa lite med honom så blir han nog glad igen!

    1. Mjau, du får nog jama till honom att man vet inte säkert vad nästa storm får heta – det KAN ju bli kattomröstning och de där meteorologerna som döper oväder bestämmer att under 2014 ska stormar kunna få kattnamn!??? Kanske!!! NosPuss Wikki

 6. Vi tycker din adventskalender är superspinnande att följa! Tyvärr tar det ofta jättelänge för sidan att laddas upp, och ibland avbryter matte för att datorn bara står och ”tuggar”. Kanske är det därför som det inte blir lika många besök? Kurr och burr.

  1. Mjau, nåt trassel är det – jag kan knappt få upp inläggen heller, mail och katthemssidor försvinner och FB-kommentarer blir helknasiga! Suck… TassKram Wikki

 7. Jamen det är ju märkligt! Bästaste bloggen med sååå jamarns mycket värt att veta, kloka ord, goda gärningar, söta o roliga bilder o klipp och finaste julkalendern!! Måste ju vara något knassss!! Vi är här inne minst en gång varje dagen vi jamar inte så många kommentarer nu… Tassakramar!

  1. Mjau, det är ändå gott att veta att ni finns där ute i natten, trogna vänner! Ni är det bästa som finns! *spinner* TassKram Wikki

 8. PS. Du borde ställa din blogkeverantör till svars. Under den senaste tiden har den varit väldigt trög att ladda o ibland har det inte gått se alls. Finns gott om leverantörer där ute som kan sköta det bättre, de kan säkert se till att behålla din URL.

  Tassar

  1. Mjau, det värsta är att den som officiellt håller i metrobloggen.se har varit totalt omöjlig att få kontakt med hela det senaste året, vare sig det gäller felanmälningar, driftstopp, you name it, både per mail, tele och officiell felrapporteringsfunktion. Vi (Matte och jag) har jamat mycket om att byta till nåt bättre – men man måste ju vara säker på att få med sig ALLT (8500 inlägg plus kommentarer, länkar, bilder tja…) utan för mycket haveri! Suck, det här strulet kommer och går i perioder. *deppande hängsvans* TassKram Wikki

   1. Då ni använder WordPress som har blivit lite av en standard idag finns det leverantörer som kan fixa att allt följer med vid en flytt. Pröva, be någon kopiera allt till en ny URL. Om allt hänger med kan ni styra om. Om inte, stanna kvar eller hitta någon bättre WP leverantör.

    Tassar

    1. Ja, vi ska försöka avsätta tid till att lösa problemet, det hinns dock inte med så här över jul! Tack för goda råd! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *