Kattsajtens länklista på kattbloggar!

kattsajten-logga
Hemmets Journals Kattsajten har gjort en länklista till sina favoritkattbloggar – du hittar den HÄR! Och *kurr* lilla jag får vara med där! Svansdans igen!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kattsajtens länklista på kattbloggar!”

    1. Mjau, en del länkar var dock lite gamla… De skulle nog behöva kopiera min vänner-lista istället! NosPuss Wikki

  1. Vi finns också med på listan. Jamarkul!
    Men matte blev lite förvånad att dom hade tagit med ’Lizas bo’ på listan också. Liza bodde här före oss. Hennes blogg finns kvar som en minnessida, men matte skriver inte där längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *