Wikkis julkalender – Lucka #3

kalender3
Vad tycker ni om Hittekattsbandets och min adventskalender? Får vi tassen upp?

Idag har vi kloat mjukt och lyft fram en ny mottagare av 500 kr från Hittekattsbandets kassa och vem tror ni gömmer sig bakom lucka nr 3? Var det svårt att känna igen katten Magica i föregående inlägg?3

Mjau, visst är det nyinkomna Magica från våra kollegor Spinnhuset i Hallsberg! God Jul önskar vi er alla med den lilla slanten som förs över i kväll – säkert fyller den något litet behov för katterna som kommer till Spinnhuset!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #3”

  1. Det är jätte roligt å spinnande med din adventskalender å så är den så jamargullig också!
    Tasskram Sven

    1. Mjau, det känns bra i tassarna att pillra upp varje lucka! Men så ska man vara medveten om att slantarna vi skickar i julklapp, de finns för att många Hittekattsbandsbärare varit generösa! TassKran Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *