Miss Mjau-kampanj för massor av katthjälpare!

kampanj-bild1
Idag river Miss Mjau igång en julkampanj med Örebro katthem och flera katthjälpare och katthemsföreningar! Målsättningen är att detta ska bli den bästa MissMjau-julkampanjen någonsin och en succé för våra hemlösa katters skull. Alla intäkter kommer att delas lika mellan deltagarna i kampanjen. Så kika redan nu i shoppen på www.missmjau.se  och hitta dina favoriter för nu är det igång! Följ också en annorlunda julkalender på Miss Mjaus FB!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Miss Mjau-kampanj för massor av katthjälpare!”

  1. Miss Mjau är bäst! Tänk vad många katter de hjälper genom sina fina smycken.

    *Tasshonnör och svansdans*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *