Läs Aftonbladet idag!

Kattvännen Gunilla har skrivit ett reportage i söndagens Aftonblad om Stockholms katthem och kika vilka Örebromissar och många andra som också får synas!!! HurrJam!
stampel_1001_cupidatwork4033K
Tänk om fler journalister bevakade katters sak i press och media – bitna av kattkärlek och positivt engagerade! Vi katter behöver ambassadörer och talesmän för att bli sedda!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Läs Aftonbladet idag!”

 1. Och alla Svekatt anslutna katthem var uppräknade 🙂 Jättebra skrivet och ffa tycker vi om att det var en alldeles korrekt faktaruta i den här artikeln. Det brukar vara litet si och så med den saken i andra artiklar.

  Tasshonnör för journalist-Gunilla!

  1. Vi har *sniff* inte lyckats få tag i nån tidning, så vi såg inte om några Örebrokatter kom med! NosPuss Wikki

 2. Fina Pablo,Greyli,Adora-Bell och Yuna visade upp sig med beskrivning från Örebro’s Katthem 🙂

  Superbra artikel som både lyfte fram mitt KH och gav plats med bild till andra SVEKATT anslutna no-kill katthem och listade alla. Hoppas det får läsare att fråga om det katthem de besöker eller stödjer har en no-kill policy.

  Tassar
  Solise, Vilda, Elvan, Rosetta o akutkissen Aqua + den ofrivilliga tomten från gårdagens julmarknad (vad gör man inte för de små älskade liven 😉 )

  PS. Har scannat in artikeln ifall du vill ha, maila isåfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *