Puss på Paloma

Det är inte svårt att förstå varför det här lilla charmtrollet redan är tingat för adoption, eller hur?
IMG_7358
Hon heter Miss Paloma och är ca 11 veckor. Igår var hon hos veterinär Karin och fick sin första vaccination. Och spann hela tiden! Hon är en kvick näsbitare nospussare!
IMG_7364
När Stora matte träffade Miss Paloma igår så var de ganska överens om att det var svårt att skiljas!
IMG_7368
Du kan rädda kattungar som Miss Paloma, som blev ensam redan vid tre veckors ålder, genom att stödja Ditt Lokala Katthem! Ge dem en julpeng till exempel!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *