Julklappstips igen

För den händiga: Fixa söta katt-sneakers! Beskrivning hittar du genom att klicka på bilden:
doja

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Julklappstips igen”

  1. Miiiiiaaaaau så fina 🙂
    Matte blev in-spinn-erad så hon ska kolla om hon kan fixa till ett par till sin kompis i julklapp!

    Kramar från hela
    Fjuttens gäng

    1. Mjau, det verkade inte så svårt med lim och glitter. Fast jag brukar få det att fastna mer i min päls än på andra ställen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *