Mjau vad vi längtar…

Snart kommer matte hem från jobbet, och då börjar hennes lediga dagar – å vad vi ska njuta av dem!
Vi ska ut och nosa i buskar och spana efter Leonider!
IMG_0420
Och lattja i badkaret om tassarna blir smutsiga!
IMG_0855Sedan ska vi sätta oss i mjuka soffan med matte och diskutera julfirandet!
Vi får väl en adventskalender i år också, snälla?!!
345

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mjau vad vi längtar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *