Äntligen en förklaring…

mustach
Nu förstår jag vad ordet ”mustasch” kommer ifrån!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Äntligen en förklaring…”

  1. Hej Wiki!
    Jag har tyvärr inte haft orken att dra igång kalla tassar detta året heller men jag vill SJÄLVKLART bidra till katthemmen. Jag har inte tid att måla något nytt men ”laserblicken” skänker jag så ni kan få auktionera ut den:) Kan du vänligen maila mig?

  2. Hej hej tack för en trevlig blogg. Jag letar efter en viss sida men kan inte hitta den, den handlar om hur katter ska få peta upp maten själv och få jobba lite innan maten blir serverad. Hoppas du kan hjälpa mig. Mvh Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *