Tips för helgen

Tävla HÄR hos P4 om att bli BLEKINGES SÖTASTE KATT! På tisdag presenteras tio finalister som lyssnarna får rösta på och på onsdag vet vi vem som är Blekinges sötaste katt! Sören och ”lillbrorsan” Gizzmo är så klart med!giz

Skicka in ditt bidrag till HitteKatteriFokus fototävling ”LusseKatt 2013” också! Den hittar du HÄR!

Och så ladda med lite lördagsgodis:
Beställ mer godis HÄR!

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *