Det är så lätt att ge en femma!

Den här lilla skylten har jag tassat i ordning – med gediget bistånd av Chandas och Miltons matte:
5 GÅVA
Jag tänkte att alla som vill kopiera bilden får gärna göra det – jag kan maila den i jpeg eller  som redigerbart Word-dokument också, om det är någon som vill ha!
För man kan ju hjälpas åt, eller hur?! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Det är så lätt att ge en femma!”

  1. Vilken braig idé !
    Fast min matte tillhör den gamla sorten som anser att Cash is King och som alltid stoppar skrammlet i bössan till Katthemmet i vår stad när hon handlar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *