Vi räknar flyttkartonger senare…

Men vi kan berätta att NITTON katter deltar i tävlingen HöstTasseriet T19, och de har tillsammans tassat in 1700 kr till SnuffeFonden! Det är fanTASStiskt! TACK!

En annan fanTASStisk sak är hur MASSOR av vänner som delar vår bild ”VACCINERA ALLTID DIN KATT” via Örebro katthems FaceBook! Tanken på att det kanske räddar en kisse någonstans skälver i mitt hjärta – jag hoppas det!
Sun

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi räknar flyttkartonger senare…”

  1. Suck, vi skulle ha varit med i ditt tasseri denna gång ju Wikki 🙁 Men sen blev både jag och Båtsman dåliga och slantarna gick till veterinär och medicin istället. Sen har Matte även lite dåligt minne med att komma ihåg såna här saker ibland…

  2. Jenny och Majsan hälsar att de inte kommer att kunna sova i natt om ni inte räknar kattongerna snart…

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *