Han finns på riktigt, men…

Jag har fått mail från en osannolik avsändare:
vegas
och av någon egendomlig anledning tycker ”han” att jag – EN BLOGGKATT! – ska ta hand om en inbetalning på 3 miljoner dollar som ingen velat hämta ut: confiscoch så ska detta givetvis ske diskret… confi
Dock är det sant att snubben finns IRL – men sedan är det inte mycket som stämmer. air_cargo_association
Om man ska lura folk – kan man inte ta det på en mer trovärdig nivå? *fniss fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *