Fler grodor

frog
Jag fick ett så bra tips från katten Sven:
”Hej Wikki! Min matte räddar också grodor! Hon har till och med en ‘grodhink’ i bilen och en liten spade. För om det är stora grodor är det lite besvärligt att handskas med dem, då puttar hon lätt och kvickt ned dem i hinken och tar dem över vägen på så sätt!
Nosbuff från Sven (nu e jag 1 år STOR! :-))”

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *