Finanser behövs alltid

Jill Insley's cat Orlando chooses his winning stocks
Ända sedan jag läste om katten Orlando, som slog många investerare på tassarna med att välja rätt på aktiemarknaden genom att kasta en leksaksmus på ett börsschema, så har jag funderat på hur man skulle kunna använda denna förmåga till att skapa goda finanser för alla kattverksamheter där jag vet att det finns en svag kassa!

Nu  menar jag inte att jag ska börsspekulera med katthemmets kassa! Men jag tänkte att om jag kan hyra ut mina tjänster som investmentväljare till dem som redan är i börsbranschen, så kanske jag den vägen kan samla in en liten krona till de katthjälpare som jag stöder?!!

Jag ska nu fundera ut bra arbetsmetod bara:
– Väljer förslag till investering med hjälp av pappersbollar som sprids ut i en korg
– Kasta leksaksmus som Orlando
– Sova på saken (Lite svårtytt resultat kanske)

Ni kanske har bra förslag på hur jag ska gå till väga?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *