En ny Simons Cat film!!!

httpv://youtu.be/19jaOSNibkU

Precis som Stora matte och spindlar! Hi hi hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En ny Simons Cat film!!!”

  1. Å, så där beter sig nästan min matte också… som hussen, alltså! *fnissar* När hon såg hur spindeln kröp omkring på hussen rös hon och drog sig bakåt i stolen…

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *