Tassa på till mitt Tasseri T19!

Den här gången är det tänkt att HöstTasseriet T 19, som du hittar HÄR, ska ge en stödpeng till SnuffeFonden! Du vill väl vara med?! Så här ser vinstpaketet ut:
IMG_7044
Tänk att du kan vinna allt detta för en insats på minimum 30 kr!

Väldigt många gånger kommer det löften om att ”Visst, vi ska ge en slant!” när man ber om bidrag till katthem eller katthjälp. Oftast kommer det också pengar. Varje krona är välkommen! Dessutom har det senast inkomna bidraget en givare som verkligen gett ”En slant”!!!
slant
Vi älskar sådana här sköna medkatter/medmänniskor! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tassa på till mitt Tasseri T19!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *