Fy vad fult att stjäla en insamlingsbössa!!!

böIdag stals katthemmets nästan fulla insamlingsbössa vid Pressbyrån intill Universitetet i Örebro. Alltsammans fångades på övervakningskamera och är polisanmält. (Bössan såg inte riktigt ut som på bilden, dock.)

Hur kan man stjäla från de hemlösa hjälpbehövande katterna? Hur kan man sjunka så lågt? Vi på Örebro Katthem är mycket ledsna. En full bössa kan innehålla allt mellan 1000 till 1500 kr och det är MYCKET pengar för vår verksamhet…

Jag hoppas den som gjorde detta kommer att ångra sig djupt och innerligt och skämmas tillräcklligt för att lämna tillbaka alltsammans. Men är besviken att människor inte kan hålla tassarna i styr kring det som inte är deras!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fy vad fult att stjäla en insamlingsbössa!!!”

    1. Det är skamligt gjort, men de som gjort det syns mycket tydligt på övervakningsfilmen! Hoppas det kan identifiera dem! NosPuss Wikki

  1. Även vi på Södertälje Katthem har varit med om stölder, både på katthemmet och de ställen där vi har bössor utplacerade. Man undrar hur lågt det går att sjunka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *