Strumpmysteriet förklarat?!

Kommer ni ihåg när jag jamade om att vi hade massor av udda strumpor? Nu i samband med flytten har de blivit ännu fler! Men nu har vi fått förklaringen:
httpv://youtu.be/wTaXI9LUugc
Nog blir man inspirerad att filma sitt eget ”SOCK WARS”?!! Här är en inspirerande bonusfilm med de charmiga kattungarna:
httpv://youtu.be/-2ZSNDacoQI

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Strumpmysteriet förklarat?!”

    1. Mjau, visst är de störthäftiga?! Och tänk att strumpnapparna finns!”??? Mjau, jag har kanske bra nos för en massa jamigt… *nosrodnad* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *