Vår nya utsikt

utsikt
Häftigt, eller hur?! Och snälla grannar har vi också, ikväll när husse och matte kom hem stod en skål med fantastiska äpplen i hallen innanför porten med en hälsning till alla boende ”Varsågod att ta, äpplen från min kolonilott. //Lisa” sådant blir man glad över!
sov
I sovrummet är det provisoriskt än så länge, men genom att matte tagit med filtar och sånt som doftade Gamla hemma så har vi känt oss trygga här från första stund. Vi äter med god aptit, och är precis som vanligt – fast med mer utrymme!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vår nya utsikt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *