Nu blir det fullt upp!


Det är inte säkert att jag hinner blogga så mycket under dessa två jubileumsdagar! Jag ska ju som spindelkatten i nätet ta tass om en massa människor som ska hålla i allt från kaffekokning till lottförsäljning… Kan ju skvallra om att de t ex glömt att köpa varm korv! KATTastrof, eller hur?! Håll tassarna för att det ska bli en bra dag i alla fall!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *