Gissa vad…

…en trasig kudde ställer till i tvättmaskinen?
006
Jag lovar, jag har INTE tuggat det där hålet i kudden! Det måste vara husse som gjort! För jag gnager bara på HÅRDARE saker som vattenkannans pip, sladdar och mojänger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Gissa vad…”

 1. Matte skickar över en tröstkram till dina tvåbeningar, samma sak har hänt henne fast i en torktumlare och hela innehållet blev statiskt och satt fast överallt. Det tog flera timmar att få bort.
  *nosbuffar*

 2. Hände samma sak här med, fast det var på annat sätt. Matte skulle tvätta sa hon, men helt plötsligt så stannade tvättmaskinen 🙁 Så ngn gång nästa vecka kommer det ngn från elektrolux och tittar på felet. Hoppas det inte kostar ngt, för den står som tillval på hyresavin.
  Tass tass

 3. Åååååå! *stönar* Ja, jag vet PRECIS hur jobbigt det kan bli. Skumgummibitar som tätar igen så att man måste städa ur maskinen och ringa reparatören… *suckar djupt*

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Jag tror vi lyckades tömma ut allt på egen tass via nödtömningsluckan, maskinen fungerar i alla fall. Puh! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *