Trogna vänner är de bästa som finns

VÄLDIGT OFTA – som regel varje dag och till de flesta av mina inlägg – kommer kommentarer och kloka jam från ett par av mina pålitligaste och lojalaste vänner, som med tålamod och varma kurr supportar och följer inte bara mina blogginlägg, utan större delen av den svenska bloggkattsosfären, tror jag!dd1dd3

Ofta slutar kommentarerna med ”Nosbuffar från oss, Dui och Deco, och kramar från matte!” vilket värmer mitt hjärta lika mycket varje gång!

Dui och Deco har varit bloggkatter riktigt länge, och deras blogg är mysig och hemtrevlig. De lever just den där sortens drömliv som många hemlösa katter önskar sig: Ett härligt hus med mycket ljus och värme, och en kärleksfull matte och gosig husse som tar dem ut på trygga turer i koppel till gräs och natur.

Men det stannar inte där – de är generösa och hjälpsamma också! Dui och Deco har gett bidrag till det mesta som jag jamat om, de har t ex varit med i vartenda Tasseri, massor av auktioner och tassat in stöd till SnuffeFonden när hjälp behövs. Dessutom vet jag att Södertälje katthem ligger dem varmt om hjärtat.deco inkan

Dui är killen, härligt tigerrandig med vita strumpor – mycket snyggare blir det inte! De här snygga fotona har Inkan tagit:
Dui Inkan
Deco är damen i teamet, vit med randiga fläckar och knallgula ögon. Jättesöt kort sagt!

Och igår fyllde syskonen Dui och Deco sex år! Stoooooooooooort GrattisJam i efterskott! Tack för att ni vill vara mina vänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Trogna vänner är de bästa som finns”

 1. Jaaa…De är verkligen underbara Dui & Deco…
  Sanna trogna vänner 😀

  /Jam & Kram från mig som fortf har kontakt med dem

 2. Visst är det nåt särskilt med Dui och Decos blogg? Liksom med din, Wikki, Liksom med alla andra roliga kattbloggar vi läser! Livet vore bra mycket tristare utan dem.

  1. Mjau, det stämmer så bra: Dui och Deco sprider gemyt och värme! Härligt att fler gillar och hyllar goda vänner! NosPuss Wikki

 3. Vi tassar oxå in till Dui och Deco varje dag, även om det inte är så många katter som jamar hos oss. Vi tassaar även till dom som vi har länkat till inne hos oss, så ofta vi kan.
  Vi har ju inte så mycket att tassa om, men nu ngn dag här så kommer en bild till Chickos minne, som vi har gjort i ordning precis i dag/Lördag, så välkommen in och tassa in hos oss. Ska bara ta lite bilder först på det.

  Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *