Fynd katt på reans rea

012
Alltså, jag vet inte vad jag ska ha den till, en liten söt katt-gemkopp med magnetisk ”skål” på ryggen – fungerar säkert bra till andra saker än gem…
013
Fast jag kan inte komma på vad??! Ställa sticks i, så man lättare kan tugga dem kanske?!
014
Fyndat på Åhléns rearea, blir bra att ha i någon tävling eller Tasseri, tror jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fynd katt på reans rea”

  1. Vilken otroligt söt kattmugg, jag hade nog gjort något med mina pärlblommor i. Eller en riktig blomma om det får plats. Jag ska se om vi har såna på Åhlens här i stan med.

    1. Den är ganska liten, ja du kan ju se att ett gem lagom går ned i ”koppen” men såååå charmig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *