Hälsa på Kjelle Bus!

Jama en kommentar hos min kompis Kjelle Bus idag! Kjelle firar nämligen blogginlägg nummer 600 och besökare nr 45.000 med att låta matte tassa en slant för varje kommentar till Kattfotens Katthem! Det blir ett stort party! Vi kommer, Kjelle! Vi har bjudit med Nerkingska KattBaletten!
balett

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hälsa på Kjelle Bus!”

  1. Vi har kattenterat på Kjelles hemsida! Hoppas det nu blir riktigt många kronor ihopjamade <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *