Letar, letar, letar…

Nånstans i gömmorna ska det finnas en videosnutt från när jag och Nova fiskar räkor – jag tänkte visa att vi skulle göra det i kväll på Novas födelsedagsfest också! Typiskt, då har filmklippet gömt sig! Jag ska be matte om hjälp när hon kommer från jobbet, senare i kväll. För husse hade som vanligt ingen aning. Han tittade i frysen men där var det inte…

Ni får njuta av repris på Novas musjakt istället:
httpv://youtu.be/AlFKqpogckw

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *