Grattis på födelsedagen, Nova!

IMG_3624
Husses Pälskling, Mattes Rival&KonKURRent samt min Älskade LillaSyster Nova fyller 6 år idag! Mjau må hon leva! Till och med hennes svans-skugga är söt på den här bilden:
IMG_4560
Mer bilder kommer! Vi kommer att ha en liten stillsam BalkongFest i kväll, men det blir inte så HögJamat! Som ni förstår så är vi fortfarande ganska omskakade efter den otäcka branden igår… Brandkåren har varit här och vaktat det skadade huset hela natten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Grattis på födelsedagen, Nova!”

 1. Kurrjam på din födelsedag Nova!!! Passa på att njuta av din stora dag, för det är du värld. Världens finaste lillasyster. <3<3<3<3<3<3

  *Svansdans* från Sollentunagänget

  1. Mjau, gissa vad som luktar mer illa än husbrand? Jo BLÖT husbrand… Usch! Men vi ska fira ändå – räkor kanske?! NosPuss Wikki

 2. Kurrjam för Nova! ♪♫ Jam må du leva! Jam må du leva! Jam må du leva uti kattiljoooooner år! ♫♪ Vi kommer givetvis på din fest i kväll och lovar att uppföra oss… mattarna och Belle får stanna hemma och vakta huset under tiden. Skall spana efter Assar utmed vägen – från kattikoptern har man nog jamarbra utsikt, tror du inte?

  Kurr från Klosterkatterna.

  1. Mjau, vilken bra idé, ta en extrasväng och locka med Assar gärna, både till vår fest och hem igen! NosPuss Wikki

 3. Grattis Nova! Du mysiga, vackra och sköna röda katta! Tassekramar från alla katterna och matte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *