Gifta sig med Choupette? Stöd ett katthem istället!

Modets regerande mästare Karl Lagerfeld, nu 77 år, skapar rubriker igen genom att yttra att han önskar det var möjligt att han kunde gifta sig med Choupette, sin katt! berättar Vanity Fair.
lager
Naturligtvis är detta ett led i slaget om vilken katt som är världens mest berömda Misse just nu, och Lagerfeld tycker att det är Choupette, medan tronen just nu i allmänhet anses innehas av allas vår vän Tardar Sauce alias Grumpy Cat!

På Twitter kan man följa Choupettes Diary där hon tassar ”I’m a famous beauty who refuses to eat on the floor & my maids pamper my every need. I am Choupette Lagerfeld and I am a spoiled pussy.”, följt av mer än 28 000 läsare.  I verkligheten skrivs Twittret av en person som aldrig ens träffat Karl Lagerfeld eller Choupette…

Karl Lagerfeld säger  ”I never thought that I would fall in love like this with a cat” – men vi katter är naturligtvis INTE ALLS FÖRVÅNADE för så här är det med att vara kattägd! Sedan kan det ju inte hjälpas att det för oss känns något överdrivet med att ha två heltidsanställda kattskötare och serveras mat på silverservis… Det vore bättre att spendera de pengarna på att stödja ett katthem istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gifta sig med Choupette? Stöd ett katthem istället!”

  1. Berömd… beröm… betydelsefull…

    Tre små ord. För vissa är det betydelsefullt att vara berömd (eller att ha en berömd katt). Men det är ju viktigare att vara betydelsefull. Tex alla ni fina bloggkatter med mattar & hussar, som skriver om hur skyggisar kan bli tryggisar, och andra viktiga ämnen.
    Ni kanske inte är lika berömda… men ni är mer betydelsefulla! Och av mig får ni BERÖM!

    Tänk om den där modegubben kunde följa din kloka kommentar, och ge pengarna till ett duktigt katthem. Då kunde han både vara berömd och betydelsefull. Samt få beröm.

    1. Mjau han kunde i så fall få alla B från oss, få ÄKTA BERÖM och ÄKTA VÄNNER… NosPuss Wikki

    1. Mjau det kanske är tur att våra öron sitter stadigt med tanke på allt tok man hör! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *