För små för att bli filmstjärnor?

De här små borde vara kvar hos sina mammor!
httpv://youtu.be/IGlFai9FA5c
…och vad händer med dem sen?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “För små för att bli filmstjärnor?”

    1. Mjau, det finns en film del 2 och de verkar ju för all del ha kul i sin träning. Men jag undrar alltid ”Vad blir det av filmdjur?!” NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *