Lite läskigt här just nu!

Nu är det bråk med polis och bilbränder här i Vivalla… Begripligt kanske att vi egentligen önskar flytta härifrån! Matte säger att blir det för nära oss så får Stora matte skjutsa oss till Landet till säkerhet!

Tänker de inte på att små katter blir rädda?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lite läskigt här just nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *