Spam kan vara lustiga ibland….

Jag har ännu inte glömt roliga kinesen som verkligen trodde att jag ville marknadsföra hans hönsburar! Men det här har rullat in som spam-kommentarer de senaste dagarna:

Till inlägget om ”Säkerhet – något att tänka på vid majbrasan” kommenteras ”My spouse and I are now delighted that Albert could execute his scientific studies because of the thoughts he had by your web content.” Fascinerande! Heja Albert!

Till inlägget ”Att bygga ett utehus till en hemlös katt del 2” fastslås ”I believe technological know-how just causes it to be even worse.” Vet de vad de jamar om!? ROFL!

”Seeking in advance to finding out more from you afterward!” säger spamkommentar till mitt ”Otäcka kryp i kattmaten”. Efter maten, kanske?

”Att vandra vackert vidare” är ett gripande inlägg om allvarliga saker. Ett riktigt malplacerat (Det är de ju iofs alltid!) spam tillägger ”So sorry you may skip the workshop!”…

”I suppose its okay to make use of some of your respective principles!!” är en kryptisk kommentar till råden i ”Katter och ormbett”. Ruskar bara på huvudet!
copycat
Det tråkiga med spammen är att de tycks massproducera sig när man helst vill slippa dem. Det kommer ibland skurar med 40 st på en halvtimme, som en hönsflock ungefär. Jag kanske skulle ha nappat på erbjudandet och varit bättre skyddad med hönsburarna?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Spam kan vara lustiga ibland….”

  1. Det ramlar in här också. De värsta är mail som ser ut att komma från en bekant i nöd, med rätt mailadress och allt. Som tur är visste jag att den bekanten inte kan skriva som de skrivit, hon har en hjärnskada nämligen. Så tji fick de, luringarna.

    1. Mjau, det är ju dessutom lite extra knepigt när det kommer ”affärsbrev” från banken, Skatteverket, Telia m fl till mig – en katt!!!?? Blir ganska lätt att lägga i skräpkorgen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *