Husse och matte har förlovat sig!

IMG_0067 (6)Nova och jag fick vara med! Jamarns vad stolta vi är!!!
Nu har jag inte någon färsk bild med ringar och sånt, och jag tänkte visa ett vackert foto på matte och husse när de nyss hade träffats – men hittar förstås inte bilden… Så det här (Foto från 2011) får symbolisera den viktiga händelsen:

GRATTIS MATTE OCH HUSSE FRÅN NOVA OCH WIKKI!
cats_lov

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

34 reaktioner till “Husse och matte har förlovat sig!”

  1. Hurra för Husse o Matte på förlovningsdagen. Vad är 6,5 år. för oss tog det 20 år men då blev det både förlovning och giftemål i snabb takt.
    Fortsätt att ta hand om varandra.
    Nalle

  2. Hurra och massa svansisar i givakt till Er båda! Fortsätt vara rädda om varandra och Skaparkattens välsignelse över Er! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *