Grattis Nalle!

Sörens matte Nalle fyller år idag och vi kattulerar med…

Hmmmm, nej de såg ut att vilja ha tårtan för sig själva? Vi tänder…

Nähä, inte ljus heller? Mjau, var lade vi presenten förresten?!!

Nå jam, orkestern är i alla fall här, och vi sjunger för dig:
 
Jam må du leva, jam må du leeeeva! KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam KurrJam! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Nalle!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *