Skjuts till Wikkis fest är ordnad!

Det går att åka bil av det exklusiva märket Bugatti! bugatti
Ett alternativ är också att kattong-telekattisera: Kryp bara in i närmaste mysiga kattong och visualisera på Wikkis Födelsedagsfest! Parkera sedan kattongen på taket och klättra ned via ingångsträdet!

Har man ingen kattong går det lika bra att telekattisera via skrivbords-, byrå- och kökslådor!
sotera
Men för säkerhets skull är kattikoptern och limjaousinen också beställda! Vi ses!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *