Stjärna 1 – Ascella

Så här fin är Ascella och har redan fått två bud!
Alla vårstjärnor i auktionen för Fiddeli hittar du Här! 01 Basc light blue with birds
Stjärnan Ascella ligger på 88 ljusårs avstånd från oss i rymden – enligt information på Wiki. Det är den tredje ljusstarkaste stjärnan i stjärnbilden Skytten.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *